Meat Makers

Różnorodność dodatków i najwyższa jakość

Firma Meat Makers do Wołowiny Premium nie dodaje żadnych wzmacniaczy chemicznych ani sztucznych aromatów do swoich mięsnych przekąsek. Jedynie dzięki dodaniu szczypty soli kamiennej, czarnego pieprzu oraz czosnku chce wydobyć naturalny i wyjątkowy smak tego mięsa. Jednak firma Meat Makers zrewolucjonizowała nieco ten segment rynku i unowocześniła tradycyjne przepisy dodając do swoich produktów wino, wiśnie, żurawinę, musztardę, imbir oraz miód. Producent zaproponował swoim klientom niezwykle szeroki wybór smaków suszonej wołowiny z gwarancją wysokiej jakości oraz zastosowania wyłącznie naturalnych składników.

Mięsne kąski i przekąski

Wyprodukowane w fabryce mięsne kąski i przekąski Meat Makers są w pełni zgodne z europejskim prawem i wszystkimi przepisami, zasadami, normami bezpieczeństwa żywności, które pozwalają na obrót w państwach Unii Europejskiej. W celu zapewnienia jakości producent zastosował system HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point). Numer certyfikatu producenta żywności w Unii Europejskiej to LT - 2904 EB.

The Meat Makers to ludzie z pasją

Firma Meat Makers to zespół współpracujących ze sobą ludzi, których łączy pasja, ciężka praca oraz poświęcenie. Pracownicy wyróżniają się ogromną kreatywnością i stawiają na nowatorskie rozwiązania - wszystko po to, aby rynek suszonej wołowiny podnieść na jeszcze wyższy poziom. W ofercie Meat Makers można znaleźć takie produkty jak m.in. suszony befsztyk z pieprzem, wołowina premium z pieprzem, wołowina premium z musztardą i miodem, wołowina premium - wino i wiśnia, wołowina premium - imbir i miód, wołowina premium w wersji klasycznej.

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel